Brug dit kort på alle vores 280 stationer

Automatisk rabat. Hver gang.

Få rabat hver gang du eller en ansat tanker.

Slut med krøllede kvitteringer

Alle bilag gemmes elektronisk. Du får én samlet faktura.

Ladning ude og hjemme

Få en ladeboks hos Uno-X og lad ved +5.000 ladepunkter i DK.

Stort netværk

Med 280 stationer, er vi altid lige i nærheden.

Nu kan dit firma få automatisk rabat

Nu kan dit firma få automatisk rabat

Uno-X Firmakort gør det nemt at tanke, så du kan komme hurtigt tilbage på arbejde. Her er der ingen komplicerede pointsystemer. Rabatten fratrækkes automatisk hver eneste gang en ansat tanker. Med 280 stationer fordelt i hele Danmark, er der altid en station tæt på dig.

Ladning med Firmakort Ladning med Firmakort

Ladning med Firmakort

Med et Uno-X Firmakort er det lige så let at lade som at tanke og vaske din bil. Det hele kan gøres med Firmakortet, uanset om du vil lade langs vejen, på arbejdspladsen eller derhjemme.

Få det fulde overblik

Få det fulde overblik

På Mit Firmakort kan du nemt holde overblik over dit firmas forbrug af brændstof og bilvask. Overvåg og sæt forbrugsgrænser på dine ansattes kort, følg alle transaktioner og find dine bilag ét samlet sted.

280 stationer i hele landet 280 stationer i hele landet

280 stationer i hele landet

Med et Uno-X Firmakort har du let adgang til vores brede netværk af 280 stationer fordelt over hele landet. Du kan nemt bestille Firmakort til dine ansatte her:

Sådan virker firmakortet

Find svar på generelle spørgsmål.

Hvor kan jeg bruge mit Firmakort?

Med et Uno-X Firmakort har du adgang til at tanke ved en af vores snart 280 stationer samt bruge Firmakortet til alle vores vaskehaller. Du kan også bruge firmakortet til at lade din elbil ved vores Uno-X lynladere og mere end 5.000 ladepunkter i hele Danmark.

Kan jeg lade min elbil med mit Firmakort?

Ja, med et Firmakort kan du oplade din elbil på alle Uno-X lynladere og på mere end 5.000 ladepunkter i hele Danmark. Snart kan du også få en ladeboks til hjemmet og få automatisk godtgørelse til dine medarbejdere.

Koster det noget at få et Firmakort?

Nej, det koster ikke noget at få et Firmakort fra os. Vi tilbyder vores firmakort gebyrfrit, hvilket betyder, at der ikke pålægges nogen oprettelsesomkostninger eller månedlige gebyrer. Du får til gengæld rabat, hver gang du tanker eller vasker din bil.

Kan alle mine ansatte få et firmakort?

Ja, alle dine ansatte kan få et firmakort, men du skal bestille et kort til hver medarbejder separat. Du kan altid bestille flere kort efter behov og også spærre eller administrere kortene direkte gennem vores online platform, Mit Firmakort. Dette sikrer en fleksibel og skræddersyet løsning til dine virksomhedsbehov.

Hvordan faktureres firmaet?

Firmaet faktureres med en løbende måned + 15 dages cyklus. Dette betyder, at du modtager fakturaer med en opsummering af dine transaktioner og udgifter for den foregående måned, og du har yderligere 15 dage til at foretage betaling. På denne måde kan du nemt administrere og planlægge dine udgifter. Desuden kan du altid få et detaljeret overblik over alle transaktioner og kvitteringer direkte på Mit Firmakort.

Hvor kan jeg læse kortbestemmelser?

Du kan finde de gældende kortbestemmelser for Uno-X Firmakort her: https://unoxmobility.dk/firmakort/kortbestemmelser

Ingen resultater, prøv venligst med et andet søgeord

Brændstof

Bilvask

Svanemærket
bilvask

Lynladning

Vi sidder klar til  at hjælpe Vi sidder klar til  at hjælpe

Vi sidder klar til at hjælpe

Tlf: +45 70 12 56 78
+45 70 12 56 78

Åbent alle hverdage fra 08:00 - 16:00. Telefonvagt uden for åbningstider.

E-mail: info@unox.dk
info@unox.dk

Vi gør hvad vi kan for at svare dig inden for 24 timer.